Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trouwt Cher haar Hells Angel?

LOS ANGELES - Cher zou van plan zijn in het huwelijksbootje te stappen met haar Hells Angel Tim Medvetz. De bruiloft moe...

Trouwt Cher haar Hells Angel?

LOS ANGELES - Cher zou van plan zijn in het huwelijksbootje te stappen met haar Hells Angel Tim Medvetz. De bruiloft moet in de herfst plaatsvinden in Las Vegas. Dat schrijft de National Enquirer op basis van een anonieme bron.

"Cher en Tim gaan een roadtrip maken die eindigt in een trouwkapel in Las Vegas", zegt een vriend. Het stel ging in 2008 uit elkaar na een relatie van een paar jaar, omdat de zangeres te druk was. Maar zoons Chaz (43) en Elijah Blue (36) haalden hun moeder over het nog eens te proberen.

Motorrijder Tim zou de derde echtgenoot van Cher kunnen worden. Met haar eerste echtgenoot Sonny Bono kreeg ze haar oudste kind, de later tot man omgebouwde Chaz. Haar tweede man, Gregg Allman, is de vader van Elijah Blue.

De artieste (66) had eerder relaties met Tom Cruise, Val Kilmer, Warren Beatty, Eric Clapton en Richie Sambora. Medvetz is 24 jaar jonger dan zijn aanstaande vrouw.