Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Froukje de Both houdt lippen op elkaar

HILVERSUM - Het blijft nog even onzeker of Froukje de Both weer een nieuwe vlam heeft. Dat meldt RTL Boulevard. Eerder w...

Froukje de Both houdt lippen op elkaar

HILVERSUM - Het blijft nog even onzeker of Froukje de Both weer een nieuwe vlam heeft. Dat meldt RTL Boulevard. Eerder werd er gefluisterd dat de 40-jarige actrice en presentatrice een relatie zou hebben met Lars Vreugdenhil, die vorig jaar meedeed aan het tv-programma The Bachelor.

Dat verhaal is volgens haar niet waar. De twee zouden elkaar zaterdagavond op een feestje gesproken hebben, maar van een nieuwe liefde is geen sprake.

Over een andere roddel krijgt Boulevard geen uitsluitsel. De blondine zou namelijk een relatie hebben met een twaalf jaar jongere man, die ze via een collega van Radio 538 heeft leren kennen. Froukje zegt alleen te willen reageren op het gerucht over Lars Vreugdenhil.

Eerder deze week werd bekend dat Froukje en Jeroen te Rehorst, ook bekend als dj Dekky, definitief uit elkaar zijn. De twee zouden in juli trouwen, maar in april werd de bruiloft afgeblazen.