Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bekende mannen met losse handjes

Mannelijke celebrities die hun agressie tonen. Het komt af en toe voor dat een celebrity boos wordt op de pers of in ge...

Bekende mannen met losse handjes

Mannelijke celebrities die hun agressie tonen.

Het komt af en toe voor dat een celebrity boos wordt op de pers of in gevecht raakt met een mede-artiest. Het is voor elk mens bijna onmogelijk om zich altijd in te houden, dus ook bekende mannen willen weleens uit hun slof schieten. Wanneer de handjes beginnen te wapperen, is er altijd wel iemand die ervoor zorgt dat de celebrity fights het nieuws halen.

Drake vs. Chris BrownDit gebeurde ook vorige week, toen Chris Brown en Drake met elkaar op de vuist gingen. Volgens ooggetuigen vlogen er flessen champagne door de nachtclub in New York. De ruzie ontstond door een briefje dat Drake aan Chris Brown schreef. Daarop zou hij hebben gezegd dat hij het bed deelt met Rihanna, Chris' ex-geliefde. Dat Chris Brown niet vies is van een beetje slaan, bleek ook al toen Rihanna hem verliet nadat hij haar had mishandeld.

Aanval op mediaDe agressie van Chris Martin en Will Smith was gericht tot de media. De Amerikaanse paparazzi staan erom bekend dat ze nergens voor terugdeinzen. Met het maken van foto’s verdienen zij hun geld, dus hun camera stopt zelden met flitsen. Op een dag had Coldplay-zanger Chris Martin hier genoeg van: hij sloeg en duwde een van de fotografen tegen de grond en stal zijn camera.

Will Smith had ook problemen met aandacht van de pers. Een interviewer die hem probeerde te zoenen moest het bekopen met een duw en een klap in zijn gezicht.

BargevechtenOok het 'gewone volk' komt zo nu en dan in aanraking met het haantjesgedrag van celebrities. Wanneer er alcohol in het spel is, kun je er donder op zeggen dat er een keer wat voorvalt. Zo besloot Gossip Girl-acteur Ed Westwick een keer zijn iPod in te pluggen in een kroeg. Dit werd niet gewaardeerd, waarop Ed in gevecht raakte met een van de andere gasten. Uiteindelijk liep het geheel af met een sisser en dropen Westwick en zijn vrienden af. Shia LeBeouf onderging een wat minder vrolijk einde, hij liep in 2011 een gespleten lip op na een gevecht in een bar in LA.

Badr HariNederland kent ook haar bekende heethoofden. Badr Hari bijvoorbeeld, die op dit moment veel in het nieuws verschijnt vanwege zijn relatie met Estelle Gullit. De ex-vriendin van Badr was niet erg gelukkig met de kickboxer, Hari werd in 2006 namelijk veroordeeld voor het mishandelen van haar buren. Hopelijk uit hij zijn agressie tegenwoordig wél alleen in de ring.