Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rob Stenders met Margje naar OS in Londen

HILVERSUM - Rob Stenders gaat voor 3FM naar de Olympische Spelen in Londen. De dj maakt van maandag 28 juli tot en met v...

Rob Stenders met Margje naar OS in Londen

HILVERSUM - Rob Stenders gaat voor 3FM naar de Olympische Spelen in Londen. De dj maakt van maandag 28 juli tot en met vrijdag 10 augustus een sportieve lunchshow en doet dat niet alleen. Zijn vriendin Margje Teeuwen gaat mee.

Als oud-hockeyinternational kent Margje de olympische wereld van binnen uit. Voor het radioprogramma van haar Rob doet ze verslag van alles wat er achter de sportschermen gebeurt.

Rob richt de aandacht ook op de Britse muziekscene en de vele concerten rond die tijd, meldde de AVRO dinsdag.

De radioshow krijgt als titel Stenders Atleetvermaak, waarmee Rob een knipoog maakt naar zijn andere programma Stenders Late Vermaak dat hij op de vrijdagavonden in de zendtijd van PowNed maakt. En tot 2010 presenteerde Stenders voor de VARA op 3FM Stenders Eetvermaak.

Stenders Atleetvermaak is van maandag tot en met donderdag te horen van 12.00 tot 14.00 uur, het tijdstip van Effe Ekdom. Gerard Ekdom is tijdens de Olympsiche spelen met vakantie. Zijn crewleden Pieter, Tamara en Jelmer gaan met Rob mee naar Londen. Op de vrijdagen is Stenders Atleetvermaak te horen van 14.00 tot 16.00 uur.