Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Korte koppies

Welke celebs scheerden hun hoofd kaal? Je moet het maar durven: als vrouw je hoofd kaal scheren. Heel wat celebs waren z...

Korte koppies

Welke celebs scheerden hun hoofd kaal?

Je moet het maar durven: als vrouw je hoofd kaal scheren. Heel wat celebs waren zo dapper en lieten hun lokken eraf knippen. De een deed het omdat ze depressief was, de ander voor een filmrol. Kijk snel waarom deze celebs hun hoofd kortwiekten!

Charlize TheronCharlize Theron is de laatste actrice die de tondeuse over haar hoofd haalde. Ze is een van de mooiste actrices in Hollywood, maar dat heeft haar er niet van weerhouden om kaal te gaan. Dit alles deed ze voor een rol in de nieuwe Mad Max-film. Bye bye blonde lokken! Zou Charlize wel blij zijn met haar nieuwe coupe? Vooralsnog verbergt ze haar hoofd onder een hoedje.

Amber RoseScheren de meeste celebs hun hoofd kaal voor een filmrol, Amber Rose niet. Op haar negentiende pakte het inmiddels 28-jarige model de tondeuse en sindsdien is dit haar favo look. Wat vinden jullie ervan?

Natalie PortmanNatalie Portman zag er met haar korte koppie alsnog prachtig uit. De actrice schoor haar hoofd kaal voor een rol in de film V for Vendetta in 2005. Inmiddels zijn de lokken van Natalie weer helemaal aangegroeid, maar eerlijk is eerlijk: ook kaal staat Natalie goed!

Nathalie Portman & Amber Rose - Foto's: Getty
Mena SuvariOok actrice Mena Suvari ging kaal voor een filmrol. In 2008 was ze te zien in de film The Garden of Eden. Op de foto zijn haar lokken alweer iets gegroeid. Ook deze actrice kan een kort koppie goed hebben!

Anna HathawayHet was even slikken, maar inmiddels in Anna Hathaway helemaal tevreden met haar korte haar. Ze schoor haar hoofd bijna kaal voor haar rol in Les Misérables. Zouden de lange haren van Anna weer terugkeren, of zou ze het kort houden?

Mena Suvari & Anne Hathaway - Foto's: Getty
Verder schoor natuurlijk Britney Spears haar hoofd kaal (we all know why) en ging ook actrice Cynthia Nixon (beter bekend als Miranda uit SATC) kaal voor een filmrol.

Zou jij het durven, je hoofd kaal scheren?