Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rita Ora legt ruzie met Calvin Harris bij

LONDEN - Zangeres Rita Ora heeft haar ruzie met dj Calvin Harris weer bijgelegd. De twee raakten in onmin na enkele opme...

Rita Ora legt ruzie met Calvin Harris bij

LONDEN - Zangeres Rita Ora heeft haar ruzie met dj Calvin Harris weer bijgelegd. De twee raakten in onmin na enkele opmerkingen van de Britse zangeres over Cheryl Cole’s nieuwste hitsingle Call My Name.

Ora zou gezegd hebben dat zij in eerste instantie was benaderd om de plaat in te zingen. Dat meldt de Daily Star.

Call My Name, geschreven en geproduceerd door Harris, staat sinds zondag op nummer 1 in Engeland en werd tevens de best verkochte single van het jaar. Ora zou onlangs hebben gezegd dat zij als eerste werd gevraagd, maar dat ze de uitnodiging afsloeg omdat het nummer niet geheel in haar stijl was.

Volgens Harris was hier echter geen sprake van en hij reageerde maandag via Twitter. De dj schreef: “Voor alle duidelijkheid, Call My Name is Rita nooit aangeboden. Ze heeft dit verzonnen. Geen idee waarom.” Zich richtend tot Ora: “Ik wil er niet al te veel woorden aan vuil maken, maar een dergelijke opmerking getuigt niet van veel respect Rita. Dat is alles.”

De 21-jarige Ora was er echter als de kippen bij om tekst en uitleg te geven. Ze twitterde terug: “Ik haat ruzie. Ik hou van je Calvin. Bel me, dan leg ik uit wat er is gebeurd. Ze hebben mijn woorden verdraaid…”