Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het Nederlands elftal over twintig jaar?

Zullen de zoontjes van de spelers van nu straks in het Nederlands elftal spelen? Voetballers worden over het algemeen vr...

Het Nederlands elftal over twintig jaar?

Zullen de zoontjes van de spelers van nu straks in het Nederlands elftal spelen?

Voetballers worden over het algemeen vroeg papa! Ook in het Nederlands elftal zijn de mannen er vroeg bij. De selectie voor het EK 2012 bestaat uit 23 spelers, waarvan er 17 al vader zijn. Goed nieuws: de spelers hebben veel jongetjes gemaakt. Zouden zij over twintig jaar net als hun vaders samen spelen in Oranje?

Deze foto werd genomen tijdens het trainingskamp in Lausanne na afloop van een gezamenlijke training. Ook de kids kwamen tijdens de training in actie!
Al 24 jongetjes!De mannen die op dit moment bij het Nederlands elftal spelen, zijn zelf vrijwel allemaal geboren tussen 1980 en 1990. Bij elkaar hebben ze 34 kids, maar liefst 24 jongens en 10 meisjes. Dat belooft veel goeds!

Keepers Maarten Stekelenburg en Michel Vorm verwachten binnenkort trouwens beiden nog een kindje. Het is al bekend dat Stekelenburg nog een zoontje krijgt!

Samen trainenIn Lausanne werd samen met de kinderen van de spelers getraind. Zouden er talentjes tussen zitten?

Wesley Sneijder heeft na afloop van de training zoontje Jessey op zijn arm. Ook Damian, het zoontje van Rafael van der Vaart, was van de partij!

Ook de zoontjes van Joris Mathijsen en Klaas-Jan Huntelaar voetbalden fanatiek mee. Klaas Jan neemt uitgebreid de tijd om met zoontjes Seb en Axel te ballen!

Zou Shaqueel het schot van zijn vader Robin van Persie kunnen stoppen? Ook Maarten Stekelenburg heeft een zoontje. Op deze foto zijn ze te zien tijdens het afscheid van Stekelenburg bij Ajax.