Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nikkie Plessen ontmoet nep Victoria Beckham

AMSTERDAM - Vol zenuwen was Nikkie Plessen donderdag op weg naar het Amstel Hotel om daar Victoria Beckham te ontmoeten....

Nikkie Plessen ontmoet nep Victoria Beckham

AMSTERDAM - Vol zenuwen was Nikkie Plessen donderdag op weg naar het Amstel Hotel om daar Victoria Beckham te ontmoeten. Achteraf bleek het allemaal één grote grap, laat haar boekingsbedrijf weten. ''Ik ben er met boter en suiker ingegaan, ik dacht serieus met de echte Victoria Beckham te maken te hebben.

Ik was bloednerveus en zat tijdens het gesprek zelfs te hakkelen. Als het gefilmd was, had het zo in Bananasplit gekund'', vertelt Nikkie.

De presentatrice vervolgt: ''Ik vond het wel wat vreemd dat 'Victoria' het hele gesprek haar zonnebril ophield, maar daar durfde ik natuurlijk ook niks van te zeggen. Uiteraard kan ik er hartelijk om lachen, want eerlijk is eerlijk, ze hebben het ontzettend goed aangepakt. Ik ben er volledig ingetrapt.''

Naderhand bleek het een PR stunt te zijn, opgezet door een cosmeticamerk en haar eigen boekingskantoor. Zelfs enkele medewerkers van haar eigen kantoor zaten in het complot en hadden alle middelen ingezet om haar om de tuin te leiden. Compleet met officiële beveiliging en aankomst van de internationale ster in een private jet.