Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vakantie Michella Koxs loopt bijna in de soep

RIJSWIJK - Michella Koxs, bekend uit de serie Echte Dames in de Dop, had haar begin van de vakantie waarschijnlijk heel...

Vakantie Michella Koxs loopt bijna in de soep

RIJSWIJK - Michella Koxs, bekend uit de serie Echte Dames in de Dop, had haar begin van de vakantie waarschijnlijk heel wat anders voorgesteld. Ze twittert dat ze op Schiphol is meegenomen in een hokje omdat er wordt gedacht dat zij haar dochter wil ontvoeren, ''dit slaat echt alles ben ik op schiphol denken ze dat ik me kind wil ontvoeren omdat ze een andere achtenaam heeft gekkewerk! Zat ik daar".

De winnares van het programma in 2008 reageert woedend. "Ik ben link! Te gek voor woorden! Word er heel brutaal gevraag waarom haar vader niet mee reist wat een kutwijf zeg! Vieze heks."

Toch lijkt later de woede wat weggeëbd en is het misverstand opgelost. Het blijkt dat ze voor haar dochter een bewijs uit het bevolkingsregister nodig had. De vakantie kan toch doorgaan want ze twittert daarna nog, "Ma ik ga ff ontspanne nog een paar uurtje en dan moet ik al op! Want dan ga ik vliegen iewwwwwww toedelsss afz mies de kinderondvoerder".