Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Woede Seal reden voor breuk met Heidi Klum

LOS ANGELES - Heidi Klum is op zijn zachtst gezegd niet echt blij met Seal. Haar aanstaande ex-man haalde haar afgelopen...

Woede Seal reden voor breuk met Heidi Klum

LOS ANGELES - Heidi Klum is op zijn zachtst gezegd niet echt blij met Seal. Haar aanstaande ex-man haalde haar afgelopen weekend openlijk door het slijk. Iets dat maar al te herkenbaar is voor het voormalig topmodel, weet TMZ.

Volgens Heidi zou Seal belachelijke eisen hebben gesteld nadat ze de scheiding had aangevraagd. Hij zou haar huizen willen hebben en een groot deel van haar fortuin. Klum onthulde tegenover vrienden dat dit typerend gedrag is van de zanger. Wanneer hij boos of jaloers is haalt hij uit. Die woede zou ook de reden voor de breuk zijn tussen de twee.

Dat Seal moeite heeft met de scheiding en het idee dat zijn vrouw er met een ander vandoor gaat, bleek afgelopen weekend. De zanger reageerde op het nieuws dat Heidi een relatie heeft met haar bodyguard. ''Ik verwacht niet beter van hem, maar ik had gedacht dat Heidi meer klasse had'', zei hij toen. ''Ik wou dat ze even had gewacht totdat we echt uit elkaar zijn voordat ze het bed deelde met 'de hulp', om het zo maar te zeggen.''

Door deze uitspraak kwam een geruchtenstroom op gang, dat Heidi zou zijn vreemdgegaan tijdens hun huwelijk. Seal verduidelijkte echter maandag dat hij dat nooit heeft gezegd en dat Klum niet met een ander is geweest terwijl ze een stel waren.