Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw Lange Frans wil geen partnerruil

RIJSWIJK - Daniëlle van Aalderen, de vrouw van Lange Frans is geschrokken van de verhalen over partnerruil. ''Ik wil gra...

Vrouw Lange Frans wil geen partnerruil

RIJSWIJK - Daniëlle van Aalderen, de vrouw van Lange Frans is geschrokken van de verhalen over partnerruil. ''Ik wil graag even iets rechtzetten. Ik ben getrouwd met Frans en wil geen andere mannen en partnerruil'', twitterde ze donderdag.

''Wij zijn heel open en eerlijk. Ik hou wel van vrouwen maar Frans is al 5 jaar lang de enige man in mijn leven'', vervolgt ze. Aan Glennis Grace schrijft Daniëlle dat ze al verzoekjes kreeg van mannen via Facebook. ''Ik denk, nou hier moet even iets worden rechtgezet''.

Aanleiding voor de commotie is een interview dat de 31-jarige rapper gaf aan mannenblad JFK. Daarin zegt hij dat de twee elkaar niet willen bedriegen en daarom samen 'uitstapjes' maken. ''Wij doen dingen als vreemdgaan samen. Dan is het niet echt vreemdgaan'', vertrouwde Frans toe aan het blad. De rapper wil niet uitweiden over zijn avontuurtjes, maar zijn vrouw zou er geen problemen mee hebben.

Frans vertelt in het interview ook dat ze hun relatie graag spannend houden en daarom regelmatig samen naar een pornofilm kijken. Daniëlle zou pikante films met vrouwen spannend vinden.