Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bekende mama: Kourtney Kardashian

Ze is mooi, bekend en is één van de vele vrouwelijke beauty's die de familie Kardashian rijk is. Kourtney Kardashian is...

Bekende mama: Kourtney Kardashian

Ze is mooi, bekend en is één van de vele vrouwelijke beauty's die de familie Kardashian rijk is.

Kourtney Kardashian is moeder van twee en nog steeds samen met vriend en vader van haar kroost: Scott Disick. Daarnaast runt zij nog altijd een kledinglijn en -winkel met zussen Khloe en Kim.

Manusje-van-allesKourtney Kardashian is socialite, model, actrice, zakenvrouw én realityster. Dit manusje-van-alles werd voornamelijk bekend door het laatste: het alledaagse maar bijzondere leven van de familie Kardashian wordt getoond in de serie Keeping Up with the Kardashians. Naast het feit dat ze continue gevolgd wordt door camera’s, probeert de 33-jarige Kourtney haar bedrijf D-A-S-H en het moederschap te combineren. Daarin wordt ze bijgestaan door man Scott Disick, die onlangs een eigen restaurant RYU opende.

Scott DisickSinds 2007 zijn Scott en Kourtney een stel, maar de relatie stond al vaak onder druk. Scott is een beetje een badboy en houdt namelijk wel van een feestje en een drankje, tot grote ergernis van Kourtney én haar familie. Zo zou Scott vaak erg dronken zijn en in die toestand veel mensen beledigen of vervelende situaties veroorzaken. Ze kan niet altijd van hem op aan, maar uiteindelijk overwint hun liefde alles. Ze zijn nog steeds gelukkig en zo nu en dan wordt er gefluisterd dat ze snel zullen gaan trouwen.

Mason Dash DisickToen Kourtney ineens zwanger bleek te zijn in 2009, zaten zij en Scott in een relatiecrisis. Vanwege de komst van het kleintje besloten de twee het nog één keer te proberen. En met succes! Op 14 december 2009 werd het kindje geboren en werden Kourtney, Scott en de kleine een echt gezin. De baby werd Mason Dash Disick genoemd. Dit kleine jongetje is inmiddels 2 jaar en behoort tot een van de best geklede celebrity-kinderen ter wereld.

Penelope Scotland DisickVlak na de geboorte van zoontje Mason gaf Kourtney al aan graag een broertje of zusje te willen voor Mason. Op zondag 8 juli 2012 was het zover: Penelope Scotland Disick kwam ter wereld. Een meisjesnaam die de K-traditie van de familie Kardashian doorbreekt. Sinds de geboorte van Kourtney zelf kregen al haar zusjes een naam met de beginletter K.

Kourtney liet aan entertainmentzender E! weten voor eeuwig gezegend te zijn: “Scott en ik zijn dolblij dat we onze engel Penelope mogen verwelkomen in ons leven.” Ook oma Kris Jenner is dolgelukkig. Volgens haar lijkt de kleine Penelope sprekend op haar oudere broer Mason en is ze beeldschoon.