Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jessica Alba en David Beckham mooiste strandlichaam

Jessica Alba (31) heeft het mooiste bikinilichaam. Dat blijkt uit een wereldwijd onderzoek van Hotels.com. Van de mannen...

Jessica Alba en David Beckham mooiste strandlichaam

Jessica Alba (31) heeft het mooiste bikinilichaam. Dat blijkt uit een wereldwijd onderzoek van Hotels.com. Van de mannen is David Beckham gezegend met het meest aantrekkelijke strandlichaam.

Jessica Alba werd door 16 procent verkozen tot ‘Celebrity Bikini Body 2012’. Daarmee blijft ze haar landgenoot Beyonce nipt voor. De zangeres kreeg namelijk 15 procent van de stemmen. Kate Middleton maakt de top 3 compleet met 5 procent van de stemmen. De prinses dankt deze stemmen aan uitgelekte strandfoto’s van haar huwelijksreis op de Seychellen.

Voetballer David Beckham blijft zijn concurrent Brad Pitt (13 procent) met 23 procent ver voor. Channing Tatum, die zijn lichaam tot tevredenheid van veel vrouwen veelvuldig showt in strippersfilm Magic Mike, eindigt met 11 procent van de stemmen op de derde plaats.

Doutzen Kroes Nederlanders zien liever Doutzen Kroes over het strand lopen. Zij heeft volgens 24 procent het mooiste bikinilichaam, gevolgd door Sylvie van der Vaart met 10 procent. Bij de mannen moet David Beckham zijn koppositie delen met schaatser Sven Kramer. Beide sporters kregen 12 procent van de stemmen.

Beeld: Getty Images