Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dochters Demi Moore willen contactverbod

LOS ANGELES - De dochters van Demi Moore denken er serieus over na om haar een contactverbod op te laten leggen, meldt R...

Dochters Demi Moore willen contactverbod

LOS ANGELES - De dochters van Demi Moore denken er serieus over na om haar een contactverbod op te laten leggen, meldt RadarOnline. De relatie tussen Demi en de meiden is al langer gespannen, maar zou nu een breekpunt hebben bereikt.

“Rumer, Scout en Tallulah willen niet meer dat hun moeder hen belt”, vertelt een bron aan de website. “Ze hebben haar weken geleden al duidelijk gemaakt dat ze nu niet met haar willen praten maar ze blijft maar contact zoeken. Demi blijft ze maar telefoneren en e-mailen. Ze laat huilend berichten achter en smeekt hen om haar te bellen. De meiden zijn er klaar mee. Dit is een drastische maatregel en niet iets wat je zomaar doet, maar ze willen gewoon rust.”

RadarOnline heeft geïnformeerd bij een jurist of een aanvraag voor een contactverbod enige kans van slagen zou hebben, en die zegt dat het nog wel eens moeilijk zou kunnen worden. "Je kunt geen contactverbod aanvragen tegen je moeder alleen maar omdat ze je probeert te bellen. Als dat zo was, dan zouden veel meer mensen naar de rechter stappen.”