Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Timor Steffens jurylid in Beat The Best

HILVERSUM - Jeroen van Koningsbrugge en Timor Steffens gaan jureren in het nieuwe RTL4-programma Beat The Best. Eerder w...

Timor Steffens jurylid in Beat The Best

HILVERSUM - Jeroen van Koningsbrugge en Timor Steffens gaan jureren in het nieuwe RTL4-programma Beat The Best. Eerder was al bekend dat Angela Groothuizen terugkeert naar de zender om zitting te nemen in de nieuwe talentenjacht van het komende tv-seizoen.

De wedstrijd uit de koker van John de Mol draait om zeer uiteenlopende topacts. De acts zijn onderverdeeld in verschillende categorieën zoals zang, humor en dans. Elke categorie wordt beoordeeld door een ander jurylid. Angela neemt de categorie zang en muziek voor haar rekening.

RTL heeft vrijdag tegenover Mediacourant bevestigd dat Jeroen jureert in de categorie variété en humor. Timor, bekend van So You Think You Can Dance, gaat de prestaties in de categorie dans en beweging beoordelen.

Nieuw in de show zijn de hotseats, waarop de beste kandidaten mogen zitten totdat de jury bepaalt dat andere deelnemers beter zijn. Het publiek in de studio bepaalt echter welke van de drie beste acts doorgaat naar de finale.