Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hugh Grant & zijn komische rollen

Acteur Hugh Grant speelt vooral in komedies en ziet zichzelf ook geen serieuze rol spelen. Binnenkort is de stem van Hug...

Hugh Grant & zijn komische rollen

Acteur Hugh Grant speelt vooral in komedies en ziet zichzelf ook geen serieuze rol spelen.

Binnenkort is de stem van Hugh Grant te horen in de animatiefilm Pirates!. Hij speelt een niet al te succesvolle, chaotische en bebaarde piratenkapitein en dat past volgens Hugh precies in zijn straatje. Waar kennen we hem ook alweer van?

Four Weddings and a FuneralFour Weddings and a Funeral is een heerlijke romantische komedie waarin Hugh de hoofdrol speelt. Hij speelt Charles, een typische Engelsman die samen met zijn zus woont en maar niet zijn grote liefde kan vinden. Zodra hij in de nabijheid van een mooie vrouw is, weet hij vaak geen zinnig woord uit te brengen. Veel grappige, maar ook romantische tafarelen wisselen elkaar af!

Bridget JonesWe kennen Hugh natuurlijk allemaal als Daniel Clever uit Bridget Jones. Samen met zijn rivaal Mark Darcy (Colin Firth) strijdt hij om de tikkeltje te dikke en klunzige Bridget Jones (Reneé Zellweger). Zowel Bridget Jones' Diary als Bridget Jones: The Edge of Reason zitten boordevol humor.

Love ActuallyIn Love Actually speelt Hugh de rol van David, de nieuwe premier van Groot-Brittannië. Het filmpje van zijn dansmoves in deze film zegt genoeg over zijn rol!