Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Myrna Goossen deelt geen bedgeheimen

HILVERSUM - Myrna Goossen is weer terug en dat zullen we weten. De voormalige Koffietijd-presentatrice staat bij de prem...

Myrna Goossen deelt geen bedgeheimen

HILVERSUM - Myrna Goossen is weer terug en dat zullen we weten. De voormalige Koffietijd-presentatrice staat bij de première van de theaterhit De Vagina Monologen op de bühne om op te treden. "Maar sommige dingen vind ik privé.

Zelfs met mijn beste vriendinnen deel ik mijn bedgeheimen niet.", zegt ze maandag in het AD.

Myrna is niet preuts volgens eigen zeggen, maar in het theaterstuk gaat ze wel uitgebreid het woord vagina ontleden. "Help, waar heb ik ja tegen gezegd, vroeg ik me af toen ik het script doorlas. Maar dit stuk kaart zwaardere zaken aan op ludieke wijze en je kunt er ook om bulken van het lachen", stelt ze in de krant.

Hiervoor moest Myrna wel haar gêne overwinnen. Vloeken en schuttingtaal gebruiken doet brave Myrna immers normaal gesproken niet. En bedgeheimen delen doet de presentatrice al helemaal niet. "Ik heb daar geen behoefte aan. Ik hoef ook niet te weten wat mijn vriendinnen tussen de lakens uitspoken of hoe hun mannen er naakt uitzien. Niet dat ik dat vies vind. Ik wil gewoon niet alles weten..."