Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Patty Brard: 'Morgen gewoon weer trainen'

RIJSWIJK - "Mijn lippen zijn er niet mooier op geworden", zei Patty Brard zondag tegen Eva Jinek over de smak die ze maa...

Patty Brard: 'Morgen gewoon weer trainen'

RIJSWIJK - "Mijn lippen zijn er niet mooier op geworden", zei Patty Brard zondag tegen Eva Jinek over de smak die ze maakte in het programma Sterren Springen Op Zaterdag. De diva heeft last van nek- en rugpijn, maar van een ernstige blessure is geen sprake.

"Ik moet een beetje rust nemen, maar ik ga morgen gewoon weer trainen."

In het live-programma strijden bekende Nederlanders om de titel Beste Schoonspringer. De sprong van Patty Brard van de hoge duikplank ging niet helemaal goed, met een bloedende lip als gevolg. "Ik vind het verschrikkelijk dat ik niet heb kunnen laten zien waar ik zo hard voor getraind heb", zei Patty in een telefoongesprek met Eva Jinek.

Op Twitter toonde Brard zich blij met de kijkcijfers van Sterren Springen, dat bijna 1,4 miljoen kijkers trok. "Hoezo pijn????? WHOEHOE!"

Minister Edith Schippers, die te gast was in het programma van Jinek, zei dat ze "met bewondering" naar de verrichtingen van Patty Brard had gekeken. "Ik vind het moedig."