Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

BN'ers in de ban van superhelden

Vrouwonline stond langs de rode loper tijdens de première van de superheldenfilm _The Avengers_. De langverwachte actief...

BN'ers in de ban van superhelden

Vrouwonline stond langs de rode loper tijdens de première van de superheldenfilm _The Avengers_.

De langverwachte actiefilm The Avengers ging gisteravond in het RAI Theater in Amsterdam in première! Veel fans en diverse BN’ers waren uitgerukt om de superheldenfilm te komen bekijken. Vrouwonline was erbij om verslag te doen vanaf de rode loper en sprak met Ruud Feltkamp, Valerio Zeno, Levi van Kempen, Ralf Mackenbach en Chazia Mourali.

The AvengersIn Marvel’s The Avengers komt het ultieme superheldenteam samen. Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow vormen een ijzersterk team en krijgen de moeilijke taak om de wereld te redden van de ondergang. De film is gebaseerd op de populaire gelijknamige Marvel-stripboeken.

De hoofdrollen van de film worden vertolkt door onder andere Robert Downey Jr (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye), Scarlett Johansson (Black Widow) en Samuel L. Jackson.

Robert Downey Jr. grote favorietDiverse BN’ers verwachten vooral veel van acteur Robert Downey Jr., die de rol van Iron Man voor zijn rekening neemt. Ralf Mackenbach zou bijvoorbeeld alleen al komen om Robert Downey Jr.te zien. “Ik vind het echt een ontzettend goede acteur. In Sherlock Holmes vond ik hem ook heel vet”, vertelt Ralf.

GTST-acteur Ruud Feltkamp is het met hem eens. “Iron Man is een hele stoere film. Ik verwacht daarom ook veel van Robert Downey Jr." Naast Ruud en Ralf zijn ook Chazia Mourali en Valerio Zeno grote fans van de acteur, die hoge ogen moet gaan gooien. “Ik kom voor Robert Downey Jr. en mijn man voor Scarlett Johansson”, laat Chazia weten. “Eerlijk verdeeld toch?”

Valerio Zeno, Chazia Mourali en Ruud Feltkamp op de première van The Avengers
Favoriete superheldOnze BN’ers hebben natuurlijk ook allemaal hun eigen superheld. “Ik hoop dat Iron Man heel tof is. Hij is echt mijn favoriete superheld”, vertelt Valerio. Of hij een superfan is? “Iron Man is ontzettend vet, maar om nou te zeggen dat ik een Iron Man-pyjama heb? Nee.”

Ondanks dat Ruud Feltkamp veel van Iron Man verwacht, is hij een groter fan van Spiderman. “Hij is origineel en kan vliegen. Jammer dat hij niet meespeelt in deze film.” Als Ruud zelf een superkracht mocht bezitten, zou hij het liefst onzichtbaar willen zijn of kunnen vliegen. “Ook lijkt het me wel wat om door kleding heen te kunnen kijken”, lacht het soapie.

Echte fans gingen verkleed als Captain America, Iron Man of The Incredible Hunk
Spetterende outfitsDe echte diehard fans van de films hebben zich behoorlijk opgedoft voor de première. Diverse look-a-likes van Iron Man en Captain America liepen maandag avond vol spanning naar binnen. Ook bekend Nederland heeft voor de gelegenheid net even iets anders aangetrokken.

Zo verschijnt Valerio in een kleurrijke outfit. “In de dresscode stond: ‘Hulk-groen’, ‘Thor-zilver’ of ‘Iron Man-rood’.” Hij wijst lachend naar zijn kleren. “Groen, zilver en op mijn schoen zit zelfs een beetje rood.” Acteur Levi van Kempen heeft zelfs zijn Hulk-shirt uit de kast getrokken. “Ik zou ook best zo gespierd willen zijn”, geeft hij toe.

Vrouwenfilm?Valerio is van mening dat de film toch meer een mannenfilm is. Waarom volwassen mannen superhelden nog steeds zo vet vinden? “Wat Sex and the City voor vrouwen is, is dit voor mannen”, concludeert hij. Ruud Feltkamp: “Het is een echte actiefilm. Iets waar mannen van houden. Ik denk dat het verhaal heel slap is, maar ik ben benieuwd hoe de 3D overkomt met al die actie.”

Volgens Chazia is de film ook super leuk voor vrouwen. “Kijk alleen al naar de leuke acteurs die in de film te zien zijn. Daarnaast verwacht ik ook een hoop humor en mooie shots van New York!”

The Avengers 3D is vanaf 25 april te zien in de Nederlandse bioscopen.