Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janine Abbring vermaakt zich met zuster

RIJSWIJK - Janine Abbring blijft vrolijk in het ziekenhuis. Dat is mede te danken aan een zuster waarmee de presentatric...

Janine Abbring vermaakt zich met zuster

RIJSWIJK - Janine Abbring blijft vrolijk in het ziekenhuis. Dat is mede te danken aan een zuster waarmee de presentatrice flink kan lachen. Drie weken terug kwam Janine tijdens een opdracht voor Wie is de Mol? verkeerd terecht bij een sprong in het water.

Ze verbrijzelde een rugwervel. De oud-Jakhals van De Wereld Draait Door herstelt naar verwachting volledig, maar is voorlopig veroordeeld tot haar ziekenhuisbed.

Gelukkig wordt er goed voor haar gezorgd in het ziekenhuis, waarvan de locatie geheim moet blijven voor Wie is de Mol?. "M'n favoriet is nurse Ronel. Ik: 'Sometimes the pain is so bad I want to kill myself'. R: 'Please don't. That's SO much paperwork for me!'", twittert Janine.

"Blaaskatheter mocht eruit. Op d vraag 'Will it hurt?' zei nurse Ronel 'yes, like Hell'. Pas toen ik wit wegtrok grijnsde ze 'Just kidding!!'", schrijft de brunette later. "Heb r teruggepakt door haar m. in nacht te piepen en op haar 'Are you in pain, dear?' te murmelen 'No, just wanted to see your pretty face!'"

Op de twitterpagina van Abbring staat ook een plaatje van zuster Ronel. "Voor het plaatje: nurse Ronel heeft het lichaam v Sugar Lee Hooper met het kapsel van André Hazes. Desalniettemin: Ronel for president!"