Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vader Bieber doet Justin racemonster cadeau

LOS ANGELES - Wat geef je een zoon die 19 jaar wordt en die alles al heeft? De vader van Justin Bieber vroeg zich dat op...

Vader Bieber doet Justin racemonster cadeau

LOS ANGELES - Wat geef je een zoon die 19 jaar wordt en die alles al heeft? De vader van Justin Bieber vroeg zich dat openlijk af, maar vond de oplossing in een matzwarte racemotor. Het racemonster is volledig aangepast aan Justin’s smaak, aldus Jeremy Bieber.

De vader van JB postte een video op Youtube waarop hij de Augusta MV aanbiedt aan zijn beroemde zoon. Op de motorfiets zijn onder meer een Batman-logo, Justin’s geluksnummer 6, een eerbetoon aan zijn 35 miljoen Twitter-volgers en zijn initialen aangebracht.

In de video zegt vader Jeremy: “Dus wat geef je iemand die alles al heeft, Justin Bieber? Nou, dit dus. Zie de details, nummer 6, 35 miljoen volgers, JB, Batman en je tattoo, de kroon. Dus dit krijg je dus wanneer je 19 jaar wordt en Justin Bieber bent. Gefeliciteerd Justin, we houden van je, we waarderen je en we hopen dat je de motor mooi vind!”.

De clip eindigt met de felicitaties van de tienerster’s jongere stiefbroer en -zus. Bieber vierde zijn verjaardag afgelopen vrijdag.