Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'We saw your boobs' grote hit op internet

LOS ANGELES - Het nummer We saw your boobs, dat presentator Seth MacFarlane tijdens de Oscarceremonie zong, is een grote...

'We saw your boobs' grote hit op internet

LOS ANGELES - Het nummer We saw your boobs, dat presentator Seth MacFarlane tijdens de Oscarceremonie zong, is een grote hit op internet. Het nummer verspreidde zich maandag na de uitreiking in hoog tempo op Twitter en Youtube.

Het filmpje werd in de eerste vijf uur meer dan 100.000 keer bekeken. Hoewel de Academy die de Oscars uitreikt heel streng is in het verwijderen van clips uit de uitzending, verschenen er toch doorlopend nieuwe kopieën van het lied op het net.

In de opening van de ceremonie werd MacFarlane zogenaamd uit de toekomst bezocht door Captain James T. Kirk uit Star Trek. Hij waarschuwt dat deze uitreiking de slechtste ooit wordt als MacFarlane al zijn liedjes en sketches daadwerkelijk uitvoert. In een soort toekomstvisie zien we vervolgens hoe de presentator het lied We saw your boobs zingt, waarin hij alle films noemt waarin bekende Oscarwinnaressen half naakt te zien waren.

Het lied was, samen met de scène waarin MacFarlane scènes uit de film Flight naspeelt met handpoppen, een van de absolute hoogtepunten van de uitreiking. Ook op Twitter werd het nummer zeer veel besproken en geestdriftig doorgestuurd.