Ik was altijd al meer een theedrinker 🙂 (Kopie)

'Borsten krimpen door koffie' 😯 (van www.nu.nl) 23 oktober 2008 13:57 AMSTERDAM - Vrouwen die gemiddeld drie k...

‘Borsten krimpen door koffie’ 😯
(van www.nu.nl)
23 oktober 2008 13:57

AMSTERDAM – Vrouwen die gemiddeld drie koppen koffie per dag nuttigen lopen het risico dat hun borsten in omvang krimpen. Dat is althans de conclusie van een Zweeds onderzoek onder driehonderd koffieliefhebsters.

Volgens wetenschapster Helene Jernstoem van de Zweedse Lund-universiteit moet de oorzaak worden gezocht in de invloed die koffie heeft op een bepaald gen dat ongeveer vijftig procent van alle vrouwen bezit.

Jernstoem hield van een kleine driehonderd vrouwen bij wat de verhouding was tussen het aantal koppen koffie dat ze per dag drinken en de afmeting van hun buste.
Hoewel de link tussen hoeveelheid koffie per dag en een afnemende cupmaat volgens de onderzoekster heel duidelijk is, heeft ze ook geruststellend nieuws. “Vrouwen die van een kopje koffie houden hoeven niet bang te zijn dat hun boezem tot een nulpunt krimpt. De borsten worden kleiner, maar helemaal verdwijnen doen ze niet.”

Zo, en dan nu graag heel snel uitzoeken welk drankje of voedingsmiddel een buik bij vrouwen laat verdwijnen. Dat lijkt mij persoonlijk een veeeeeel nuttiger onderzoek! 😉
8)

Laatste nieuws