Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Een feestpakket!

Of er al een tweede druk komt. Nou, voorlopig nog niet. Er zijn tweeduizend exemplaren gedrukt en er zijn er rond de du...

Een feestpakket!

Of er al een tweede druk komt.

Nou, voorlopig nog niet. Er zijn tweeduizend exemplaren gedrukt en er zijn er rond de duizend verkocht (wat niet slecht is in twee maanden). Evengoed: voorraad genoeg dus.

Het blijkt best lastig om (landelijke) media-aandacht te krijgen en ook boekwinkels staan niet in de rij voor debuterende auteurs. En dat terwijl de meeste reacties toch zo positief zijn! Neem nou NBD Biblion, de organisatie achter de centrale bibliotheken. Ze schreven een prachtige recensie waarop de bibliotheken flink inkochten, een echte opsteker! Maar laat ik reëel blijven, het is gewoon rete-moeilijk om in deze tijd échte bekendheid te krijgen.

En daarbij, je kunt het natuurlijk ook niet iedereen naar de zin maken. Niet in een blog (getuige de laatste ontwikkelingen bij Dewi) en niet met een boek. "Gaat nergens over" heb ik ergens gelezen. En: "Ik vind je blog beter". Tja, dat kan natuurlijk, datniet iedereen enthousiast over je is. Gelukkig ben je er altijd zélf nog om er een feestje van te maken.

En over een feestje gesproken, ik heb een leuk nieuwtje! Vanaf nu is mijn boek rechtstreeks bij mij te bestellen als gesigneerd cadeaupakket! Heel feestelijk en uitermate geschikt voor een leuke vriendin, voor je moeder of gewoon om jezelf blij mee te maken.

Het werkt als volgt:Je bestelt één of meerder pakketten via leap apenstaartje ziggo.nl. Je geeft op waar de pakketten heenmoeten en wat je eventueel in de opdracht vermeld wilt hebben.

Je krijgt:Een gesigneerd boek, een boekenlegger, met een leuke kaart en een verrassing, mooi ingepakt verzonden naar het door jou opgegeven adres.

Het kost:De normale boekprijs € 17,95 plus € 2,50 verzendkosten. Ik stuur het pakket op zodra het geld binnen is. Rekeningnummer en betaalgegevens ontvang je via de mail.

Vanaf nu zal de link op mijn weblog staan. De gegevens zijn ook de vinden via www.esthervuysters.nl

En nu we dan toch bezig zijn:Inzenden voor de wedstrijd “Je kan er maar beter om lachen” (een leuke anekdote, een leuk verhaal, iets met het thema ‘Je kan er maar beter om lachen’) kan nog tot 30 augustus --> Klik hier!. Op de 31e maak ik de winaars bekend.