Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maik de Boer maakt kleding voor vollere vrouw

AMSTERDAM - Stylist Maik de Boer en actrice Esmée van Kampen willen een kledinglijn gaan ontwerpen voor vollere vrouwen....

Maik de Boer maakt kleding voor vollere vrouw

AMSTERDAM - Stylist Maik de Boer en actrice Esmée van Kampen willen een kledinglijn gaan ontwerpen voor vollere vrouwen. Dat vertelt de voluptueuze actrice zaterdag in de Volkskrant. "Het is in winkels allemaal of maat tent, of maat te klein - en dan zie je al je vetrollen zitten", legt Van Kampen uit.

De 25-jarige ster uit de musical Sister Act heeft zelf veel moeite met het vinden van leuke kleding. "Ik vind weinig leuke, hippe dingen in mijn maat." Ze maakt samen met stylist De Boer plannen om daar verandering in te brengen. "We zijn er nu te druk voor. Maar het ligt zeker in het verschiet."

Van Kampen brak door met haar bejubelde hoofdrol in de musical Hairspray. Op dit moment is zij te zien in het Circustheater naast Simone Kleinsma en Carolina Dijkhuizen in de musical Sister Act. Ook speelt zij de hoofdrol in de telefilm Lieve Céline, die 6 april wordt uitgezonden.