Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Barbie: 'Mijn dochter mag niet meedoen aan Oh Oh Cherso'

Barbie sprak openhartig met Vrouwonline over haar man, dochtertje en carrière. Realityster Barbie heeft het afgelopen j...

Barbie: 'Mijn dochter mag niet meedoen aan Oh Oh Cherso'

Barbie sprak openhartig met Vrouwonline over haar man, dochtertje en carrière.

Realityster Barbie heeft het afgelopen jaar heel wat meegemaakt. Ze trouwde, kreeg een dochter, een taakstraf én een borstvergroting. En nu gaat ze ook nog verhuizen! Heel Nederland mag daarvan meegenieten, want vanaf 5 maart is de nieuwe realitysoap Huisje, Boompje, Barbie te zien.

Reden voor de verhuizing: er zouden geesten ronddwalen in het oude huis van Barbie en haar man Michael. Zelfs een huisbezoek van Bep het medium mocht niet baten. Dus zat er maar één ding op: vertrekken. Barbie heeft er dubbele gevoelens bij. “Ik laat toch m’n moedertje achter. Dat in- en uitloopje ga ik wel missen. Maar ik woon er al 23 jaar en ik wil gewoon iets nieuws”, vertelt de Haagse blondine.

DochtertjeBaby Angelina speelde ook een rol bij de verhuizing. Die begint binnenkort te kruipen, dus is er meer ruimte nodig. “Ze is vandaag precies een half jaar”, vertelt Barbie tijdens de presentatie van haar nieuwe soap. “Het is wel zielig, ze kan echt niet tegen die drukte. Ik zelf ook niet, trouwens.”

“Gelukkig slaapt Angelina al vanaf het begin de nachten door. In het nieuwe huis gaat het al helemaal super. Ik leg haar om 8.00 uur in haar bedje en ze slaapt tot half 6 ‘s ochtends. Dus ik heb gewoon lekker m’n nachtrust!”

Als haar dochter later een televisiecarrière zou willen, zal Barbie haar daarin zeker steunen. “Maar er zijn natuurlijk wel grenzen. Ik laat haar echt niet meedoen met Oh Oh Cherso. Ik denk ook niet dat haar papa dat leuk gaat vinden. Maar ik sta altijd achter haar, wat ze ook zou doen.”

LiefdeHoewel in Huisje, Boompje, Barbie te zien is dat het stel flinke ruzies heeft, gaat het op dit moment hartstikke goed in huize Van der Plas. Op 1 april geven de twee elkaar zelfs opnieuw het jawoord. “We houden het gewoon bescheiden, voor familie en vrienden. Vorig jaar mocht ik natuurlijk geen alcohol drinken, maar nu ik bevallen ben wel. Het is ook leuk dat Angelina er nu bij is. Ik trek haar ook een roze bruidsjurk aan.” Gelukkig zijn er deze keer niet veel voorbereidingen nodig. “Gewoon wat roze ballonnen, een roze Barbie-taart en klaar.”

DrukBuiten haar soap om heeft Barbie ook genoeg om handen. Binnenkort gaat ze een nieuwe bar openen in Scheveningen. Die bar die ze in Den Haag had, was veel te klein. “Elk weekend was het afgeladen. De bar die ik nu ga openen, is twee keer zo groot. We zijn nu nog druk bezig met opknappen, maar het wordt super leuk.”

De familie Van der Plas heeft het er maar druk mee, maar af en toe moet er ook ontspannen worden. Het gezinnetje is al volop bezig met plannen voor de zomer. “Ik ga wel even een vakantietje boeken van drie weken. Ik denk naar de Canarische Eilanden. Lekker met m’n gezinnetje weg, even tot rust komen.”

Huisje, Boompje, Barbie is vanaf dinsdag 5 maart wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Beeld: ANP