Geraldine Kemper en Kees Boot in Expeditie Robinson

De eerste namen voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zijn bekendgemaakt door RTL 5. Model Zimra Geurts, BNN-pr...

De eerste namen voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zijn bekendgemaakt door RTL 5. Model Zimra Geurts, BNN-presentatrice Geraldine Kemper en acteurs Kees Boot en Geza Weisz zijn vier van de in totaal veertien kandidaten die gaan afzien op een onbewoond eiland in de buurt van Maleisië.
De eerste namen voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zijn bekendgemaakt door RTL 5. Model Zimra Geurts, BNN-presentatrice Geraldine Kemper en acteurs Kees Boot (zie foto) en Geza Weisz zijn vier van de in totaal veertien kandidaten die gaan afzien op een onbewoond eiland in de buurt van Maleisië.

Anders dan vorig jaar is dat er dit keer alleen maar Nederlanders aan het programma meedoen. Voorheen streden er ook Belgen mee. De presentatie blijft wel in handen van Dennis Weening en de Belgische Evi Hanssen.

29 augustus op de buis
De opnames zijn al achter de rug, maar fans van de show moeten nog even geduld hebben. Vanaf 29 augustus wordt het programma weer wekelijks uitgezonden door RTL 5. Fatima Moreiro de Melo won vorig jaar het survivalprogramma.

Bron: BuzzE

Laatste nieuws