Fajah Lourens heeft een nieuw vlam en dit is ‘m!

Na de breuk met haar vorige vriend Melvin, stond het liefdesleven van Fajah Lourens op een laag pitje. Maar, het geluk l...

Na de breuk met haar vorige vriend Melvin, stond het liefdesleven van Fajah Lourens op een laag pitje. Maar, het geluk lacht haar toe en ze heeft via haar Snapchat-account laten weten dat ze (weer) verliefd is, meldt Show Vandaag.

Snapchat

Op Snapchat deelt Fajah allerlei foto’s en filmpjes van haar nieuwe lover Gijs Scheeringa ofwel dj Johnny500. Zo krijgen we haar vlam te zien, met in het bijschrift een hele rits hartjes en laat ze zien wat een troep hij ervan maakt als hij haar auto leent. “Als je liefde je auto leent”, schrijft ze bij een foto van de rommel in haar auto. Ook filmt ze de dj terwijl hij rijdt en ze een kus krijgt.

Please don’t tell

Twee weken geleden postte Gijs al een foto van zichzelf met Fajah achter de draaitafels. Eerder werd door zijn manager ontkend dat de twee aan het daten waren. Hij hoopte echter wel dat het iets werd. “Dat zou goed voor Gijs zijn carrière zijn”, vertelde hij aan De Telegraaf.

Fajah Lourens beëindigde eind 2014 haar relatie van een paar jaar met tourmanager Melvin. Fajah heeft een dochter, Irem, en zoon, Shai, uit twee eerdere relaties.

Beeld: Snapchat via Show Vandaag, Instagram

Laatste nieuws