Grazia’s Top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Fajah Lourens heeft een nieuw vlam en dit is ‘m!

Na de breuk met haar vorige vriend Melvin, stond het liefdesleven van Fajah Lourens op een laag pitje. Maar, het geluk lacht haar toe en ze heeft via haar Snapchat-account laten weten dat ze (weer) verliefd is, meldt Show Vandaag.

2. Geordie Shores Vicky showt killerbody

Dat de meiden van MTV’s serie Geordie Shore flink aan hun lichamen hebben gewerkt is de afgelopen tijd wel duidelijk geworden. Zowel Charlotte, Vicky, Holly en Sophie ondergingen drastische make-overs en zien er nu topfit uit. En dat willen ze laten zien!

3. Zien: De eerste foto van Blake Lively en Ryan Reynolds met hun dochter

Jammer genoeg zien we niet veel van de kleine spruit. Blake heeft haar dochter goed verstopt onder een grote camel kleurige deken, toen ze zaterdagavond met haar liefje Ryan Reynolds aankwam op JFK Airport. Blake zag er weer uit om door een ringetje te halen. De kersverse moeder verstopte haar post baby body onder een lange grijze jas en probeerde incognito te blijven met haar grote flaphoed op. Bekijk HIER de foto’s.

 

Beeld: Getty, Social Media

Laatste nieuws