5 Tips om shoppen bij Primark leuk te houden

We weten eindelijk hoe we Primark correct uitspreken (Lees: Mysterie onthuld: Zó spreek je Primark uit) en kopen ons suf...

Lees ook

We weten eindelijk hoe we Primark correct uitspreken (Lees: Mysterie onthuld: Zó spreek je Primark uit) en kopen ons suf aan de trendy en vooral betaalbare kleding. Maar shoppen bij Primark is niet altijd een pretje, gezien de drukte. Zie hier 5 tips om de Primark te overleven.

1. Rustige tijdstippen
Primark is zo populair, dat het altijd druk is. Altijd. Winkelen wordt zo’n beetje onmogelijk en niet meer. Dus voorkom dat je in een mierennest terechtkomt en ga op rustige tijdstippen naar de Primark. Dat betekent vroeg, héél vroeg. Zorg dat je voor openingstijd al op de stoep staat om je slag te slaan. Voordeel: de hele winkel is nog netjes.

2. Goed oriënteren
Waarom Primark geen webshop?! Wij hopen nog elke dag op het blije nieuws… Tot die tijd pakken we het anders aan. Je kunt je vaak online al een beetje oriënteren op websites en blogs. Zij hebben vaak persbeeld van de nieuwste collecties. Zo weet je wat je kunt verwachten als je gaat shoppen en hoef je niet uren te graaien.

3. Goedkoop, of niet?
Wanneer je bij de kassa staat, kun je je soms verbazen over het bedrag dat je moet afrekenen. Want heel veel goedkope items kunnen uiteindelijk toch best duur zijn. Denk dus bij alles goed na of je het echt nodig hebt. Als je denkt: “Ach, het is toch maar 5 euro”, is de kans groot dat het ergens onderin je kast verdwijnt.

4. Passen? No way!
Ga je toch op een drukke dag, zorg er dan voor dat je niets hoeft te passen. Waarom? Omdat de pashokjes en vooral de rijen geen pretje zijn. Gelukkig heeft Primark daar zelf ook al aan gedacht en geven ze je meer dan genoeg tijd om het artikel om te ruilen of terug te brengen. Gewoon meenemen een thuis passen dus.

5. Weet je maat
Welke maat is dit? Deze vraag zul je vaak hebben als je een bezoekje brengt aan de Primark. De reden daarvan is dat de winkel Engelse maten op de labels heeft staan. Kijk thuis alvast even wat jouw maat is. Dit zoek je heel makkelijk online op via een size guide. Dan is de kans groter dat als je het artikel thuis past, je niet de verkeerde maat hebt.

Lees ook: De nieuwe sportcollectie van Primark

Beeld: Primark

 

Laatste nieuws

Zie ook