Make-up artist transformeert zichzelf in vrouwelijke celebs

De Filipijnse tv-presentator en make-up artist Paolo Ballesteros heeft een nieuwe hobby gevonden. Hij transformeert zich...

De Filipijnse tv-presentator en make-up artist Paolo Ballesteros heeft een nieuwe hobby gevonden. Hij transformeert zichzelf in de één na de andere celeb en het resultaat is verbluffend! Van Kim Kardashian tot Julianne Moore, Taylor Swift en Dakota Johnson, de 32-jarige Paolo is niet te herkennen. Op zijn Instagram showt hij zijn kunstwerken, want zo kun je zijn creaties wel noemen.

Ook gewoon vader

Als je dacht dat onze eigen Carlo en Irene er wat van konden, sta je versteld van de Filipijnse tv-presentator. Én hij transformeert naar Kylie Jenner mét de lippen die iedereen probeert na te maken. Paolo vindt zichzelf geen travestiet. “Ik doe het gewoon voor de lol”, aldus de heteroseksuele Ballesteros die niet alleen tv-host en make-up artist is, maar ook vader van een dochtertje en een veelgevraagd fotomodel. Door zijn fans wordt hij betiteld als ‘dé onverslaanbare koning van de transformaties‘. Nieuwsgierig? Bekijk hier de celebs, of oh nee, Paolo Ballesteros:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws