Vanaf nu is een echte designertas nooit meer te duur

Het is de droom van elke vrouw: een designertas van Chanel, Céline, Balenciaga en ga zo maar door. Helaas hangt er vaak...

Lees ook

Het is de droom van elke vrouw: een designertas van Chanel, Céline, Balenciaga en ga zo maar door. Helaas hangt er vaak ook een pittig prijskaartje aan. Vanaf nu hoef je niet meer zó diep in je buidel te tasten voor een it-bag, maar heb je er al eentje voor een klein prijsje.

Presentatrice, musicalactrice en fashionblogger Yvonne Coldeweijer lanceert vandaag haar eigen bedrijf: Borrow My Bag, op BorrowMyBag.nl. Geïnspireerd door Sex and the City kun je op dit online platform een designertas of -sieraad huren. Vanaf nu is het dus voor iedere vrouwe mogelijk om een authentieke designertas te dragen.

Zo werkt ’t

Het werkt volgens een lease-systeem. “Wat een mooie Mercedes leasen voor een man is, is Borrow My Bag voor de zelfbewuste vrouw die van kwaliteit en afwisseling houdt,” zegt eigenaresse Yvonne. Het idee kreeg Yvonne tijdens het kijken van de Sex in the City-film, waarin een van de personages een designertas huurt. “Ik dacht meteen ‘wat een goed idee’ en besefte dat dit in Nederland nog niet bestond. Ik ben me gaan verdiepen in het concept om dit ook voor de Nederlandse vrouw mogelijk te maken. En dat is gelukt!”

Vanaf nu kan elke vrouw dus de tas van haar dromen tijdelijk in haar bezit hebben. Voor een tas van Chanel, Saint Laurent en ga zo maar door, betaal je nu een schijntje van de verkoopprijs en steel jij de show met die it-bag en komen je dromen uit!

Lees ook: De mooiste looks van Chanel

Beeld:  Nick van Ormondt, BorrowMyBag

Laatste nieuws

Zie ook