Grazia Hair Challenge: De resultaten

Bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws uit te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vie...

Lees ook

Bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws uit te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Zo deden we in januari Grazia’s Water Challenge, met succes. En daarom was het vorige week tijd voor een nieuwe challenge! De Grazia Hair Challenge ging van start en nu is de vraag natuurlijk: zijn onze lokken ook écht gegroeid?

*Tromgeroffel…*

Een week lang, hingen we elke avond op de kop om onze hoofdhuid vier minuten in te masseren met arganolie. Natuurlijk met veel op-de-kop-selfies als resultaat. De Inversion Method zou ons haar 3 tot 5 cm doen groeien in één week. En, en, en? Het is ons niet helemaal gelukt om die vijf centimeter te halen. Dat klonk ook wel te mooi om waar te zijn. Máár, onze lokken zijn allemaal toch zo’n twee centimeter gegroeid in één week. Toch veel als je er vanuit gaat dat je haar gemiddeld 1 à 1,5 centimeter groeit per maand.

Hoe dan!?

Geloof ons, wij konden het zelf ook niet geloven. Vanochtend stonden we nog met zijn allen voor de redactiespiegel te bespreken dat het voor ons gevoel niet langer aanvoelde. We hebben dus meerdere foto’s* genomen en ons haar wel drie keer nagemeten. We zijn heel kritisch geweest, zodat we in ieder geval zeker wisten dat er geen centimeter bij werd gesmokkeld. Maar we kunnen er echt niet omheen: ons haar is wel degelijk snel gegroeid. Daarnaast voelt het gladder en gezonder aan.

Uiteraard is er nog de mogelijkheid dat ons haar langer lijkt doordat het gladder en soepeler is. Daarom laten we iedereen zijn eigen conclusies trekken. Maar, het meetlint liegt niet.

*In verband met ander daglicht, is er lichte kleurverschil in de foto’s te zien. Maar hee, uiteindelijk gaat het natuurlijk om de lengte.

Roos 63 – 65 cm

 

Annemijn 47 – 50 cm

Carolien 56 – 58 cm

Heather 57 – 59 cm

Rose 61 – 64 cm

Laatste nieuws

Zie ook