Meet Donna, de Lady Gaga lookalike

She wasn’t born this way, maar met dikke schoudervulling, extreme jurken en duizenden euro's aan pruiken, doet Donna haa...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Meet Donna, de Lady Gaga lookalike

She wasn’t born this way, maar met dikke schoudervulling, extreme jurken en duizenden euro's aan pruiken, doet Donna haar uiterste best om op Lady Gaga te lijken. Om Lady Gaga te zijn. Toch beweert ze niet onder het mes te zijn gegaan om op haar idool te lijken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lookalike

De 38-jarige vrouw uit Engeland treedt wereldwijd op als de lookalike van Lady Gaga en heeft er al ruim 95.000 euro aan uitgegeven.  "Ik zag eens een lookalike een show doen en dacht: dat kan ik veel beter", vertelt ze. "Er zijn veel Gaga lookalikes, dus er is veel concurrentie. Ik houd haar constant in de gaten, zodat ik weet hoe ze eruit ziet en wat ze doet. Ze heeft mijn leven overgenomen. "

Perfectie

Donna houdt er een goed zakcentje aan over, maar daar is weinig van te merken. "Ik had een mooi huis kunnen kopen, maar alles wat ik verdien gaat weer terug in mijn act. Het moet perfect zijn." Ze geeft duizenden dollars uit aan kleding, schoenen, pruiken en een team dansers.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');