Bijzonder: Deze drie vriendinnetjes vochten samen tegen kanker

Rheann (7), Ainsley (5) en Rylie (4) zijn drie vriendinnetjes die elkaar leerden kennen toen ze in april 2014 alledrie t...

Lees ook

Rheann (7), Ainsley (5) en Rylie (4) zijn drie vriendinnetjes die elkaar leerden kennen toen ze in april 2014 alledrie tegen een zeldzame vorm van kanker vochten. Door de ziekte bouwden ze een hechte band op en wilden dit graag vastleggen voordat het te laat zou zijn. Met prachtige foto’s als resultaat.

BFF’s

Op foto in 2014 liet de fotografe de vriendinnen hun ogen sluiten. Hiermee wilde ze geborgenheid en kracht laten zien in de foto. Afgelopen zomer werden de meisjes opnieuw vastgelegd. Dit keer lachend met ogen open. Ondanks dat het nu beter gaat, steunen ze elkaar nog steeds en zullen ze altijd vriendinnen blijven.

Hoe gaat het nu?

Rheann heeft vorige week haar laatste chemo gehad. Ainsley is nog in de onderhoudsfase van haar chemotherapie tot de herfst en Rylie is de komende 15 maanden nog in behandeling. Naar omstandigheden gaat het goed met de jonge meisjes. Gelukkig hebben ze altijd elkaar.

Bekijk hier de foto’s:

 

 

 

Lees ook: Zwangere vrouw weigert kankerbehandeling voor baby

Beeld: Lora Scantling

Laatste nieuws

Zie ook