Choupette Lagerfeld harkt miljoenen bij elkaar

Choupette, de modebewuste poes van Karl Lagerfeld, harkt voor papa miljoenen binnen. De witte pluizenbol verdiende afgel...

Choupette, de modebewuste poes van Karl Lagerfeld, harkt voor papa miljoenen binnen. De witte pluizenbol verdiende afgelopen jaar zo’n drie miljoen. En dit giga bedrag klopt echt helemaal, want Herr Karl is zelf de bron. Hij vertelde aan New York Magazine in geuren en kleuren dat ‘zijn kindje’ gezorgd heeft voor die miljoenen. Katjing!

Goede zaken

“Choupette is de beroemdste en rijkste kat ter wereld. Ze heeft afgelopen jaar twee grote opdrachten gedaan. Eén voor een Duits automerk en één voor een Japans cosmeticaproduct“, zo zegt de designer. Maar daarnaast deed het zachte witte beestje nog veel meer. Zo bracht ze haar eigen boek Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat uit en stond ze volop in de belangstelling met een eigen tentoonstelling in een galerie in Berlijn.

In love

Dat Herr Lagerfeld dol is op zijn Siamese kat moge duidelijk zijn. Zo gaf hij eerder aan graag met haar te willen trouwen. Het is onvoorwaardelijke liefde. Er is iets met de manier waarop ze beweegt en hoe ze speelt. Ze is een inspiratie voor elegantie, zo zegt de ontwerper.

Bekijk hieronder een aantal schattige plaatjes:

Beeld: Instagram Karl Lagerfeld

 

Laatste nieuws