9x Levensveranderende huishoudtips die jij nog niet kende

Je wekelijkse schoonmaak is al verschrikkelijk, maar je grondige schoonmaak die je zo nu en dan echt moét doen is een he...

Lees ook

Je wekelijkse schoonmaak is al verschrikkelijk, maar je grondige schoonmaak die je zo nu en dan echt moét doen is een hell. Toch moet het zo nu en dan gebeuren… De ramen schrobben, je magnetron aan de binnenkant schoonmaken, je zilverwerk poetsen en wat dacht je van die kringen van glazen die maar niet weggaan met een simpel keukendoekje? Verschrikkelijk! Bustle maakt ons leven een stuk makkelijker met deze ongewone schoonmaakproducten die echt blijken te werken.

1. Gebruik tandpasta in plaats van de standaard stinkende zilverpoetsers. Wrijf je verkleurde zilverwerk in met een doek en mint tandpasta.

2. Maak je magnetron schoon zonder een schuurspons. Laat je magnetron gewoon zelf het werk doen! Zet een bakje met water gemengd met citroensap of wijnazijn in je magnetron. Laat het bakje voor vijf minuten in de magnetron staan terwijl hij aanstaat. Vervolgens een vaatdoekje er over heen, et voilà.

3. Zachte handdoeken zijn zó fijn! Het geeft je meteen een luxe gevoel. Bijna iedereen heeft wijnazijn in huis, toch? Easy dus. Wassen met wat wijnazijn en ze voelen weer als nieuw.

4. Gebruik essentiële olie en je krijgt al je stickers van je spullen af!

5. Verwijder de kringen op je tafel met een selfmade scrub. Een bakje met wat olie en zout en scrubben maar!

Nog meer schoonmaak-tips lezen? Klik dan hier.

Lees ook: 6x Dingen die je vaker moet schoonmaken

Beeld: Sanoma & Bustle

Laatste nieuws

Zie ook