Heleen van Royen stapt in het huwelijksbootje

De 50-jarige Heleen gaat voor de tweede keer trouwen! De schrijfster is ten huwelijk gevraagd door haar 22 jaar jongere...

Lees ook

De 50-jarige Heleen gaat voor de tweede keer trouwen! De schrijfster is ten huwelijk gevraagd door haar 22 jaar jongere vriend Bart Meeldijk. Dit onthult Heleen in een interview met het blad Libelle. Van Royen heeft sinds 2013 een relatie met de drummer van de band Rigby.

Kinderlijk blij

Van Royen en Bart leerden elkaar kennen via Twitter. Toen bekend werd dat de twee een relatie hadden, gaf Meeldijk in een interview al snel aan niet te willen trouwen. Tóch is de drummer van gedachte veranderd. Heleen vertelt in het interview: “We kunnen allebei echt kinderlijk blij zijn met elkaar en met de momenten die we hebben. Bart is echt super: hij heeft me net ten huwelijk gevraagd, dus we zijn verloofd.”

Eerder huwelijk

Heleen was eerder getrouwd met presentator Ton van Royen, met wie ze twee kinderen heeft. Samen verhuisden ze naar Portugal om samen met hun kinderen Olivia en Sam te gaan wonen. De twee hebben nooit onder stoelen of banken geschoven een open relatie te hebben, maar dat bleek toch niet te werken. Het stel ging in 2012 uit elkaar.

Beeld: Hollandse-Hoogte

Bron: Libelle

 

Laatste nieuws

Zie ook