Top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Geordie Shore-ster Vicky wordt de trainer van deze celeb

Geordie Shore-ster Vicky Pattinson is in korte tijd zo’n twintig kilo afgevallen. Hoe? Gezond eten en veel te sporten. Iemand die dit ook dolgraag wil, is Kim Kardashian. Manlief Kanye West vond dat haar huidige trainer zijn werk niet goed deed (“Als Kim tussen haar tenen wil afvallen, dan regel je dat maar!”) en ontsloeg haar. Naar verluidt wordt ze nu vervangen door niemand minder dan Vicky.

2. Baby wordt geboren zonder neus

Meet Eli Thompson. Deze kleine man is afgelopen maand geboren, zonder neus. Eli heeft een heel bijzondere afwijking, die maar één op de 197 miljoen baby’s heeft. Ondanks zijn afwijking, laat zijn moeder, Brandi, weten dat het goed met hem gaat.

3. 6 Dingen die mannen stiekem met hun penis doen

Mannen en hun penis zijn letterlijk en figuurlijk onafscheidelijk. Je hebt altijd van die vieze mannen die in het openbaar aan hun zaakje zitten, maar de meeste mannen doen dat als wij vrouwen héél ver weg zijn. Cosmopolitan Australiakwam met de zes grappigste dingen die mannen stiekem met hun penis zouden doen. Enne… het is stiekem best hilarisch.

Beeld: Sanoma, Getty, Facebook

Laatste nieuws