Drieling trouwt op dezelfde dag en viert één bruiloft

Driedubbele pret voor Tagiane, Rocheli en Rafaela Bini. Deze identieke drieling deelt alles: dezelfde verjaardagsdatum,...

Lees ook

Driedubbele pret voor Tagiane, Rocheli en Rafaela Bini. Deze identieke drieling deelt alles: dezelfde verjaardagsdatum, dezelfde look en nu ook dezelfde huwelijksdatum.

Driedubbel synchroon

Onafscheidelijk zijn ze en daarom wilden ze ook deze bijzondere dag samen beleven. Dus besloot het trio één ceremonie en feest te geven voor alle drie hun huwelijken. Het 29-jarige trio houdt graag alles synchroon, want ook op hun bruiloft was alles hetzelfde. Zo droegen ze hetzelfde model jurk, kapsel en make up. Enig puntje van verschil waren de verschillend gekleurde boeketten. Gelukkig maar, want de hubby’s gaven toe hun vrouwen nauwelijks uit elkaar te kunnen houden, zelfs op deze speciale dag.

Rood, geel of paars

Om ervoor te zorgen dat de identieke drie naast elkaar naar het altaar kond lopen, moesten de bankjes opzij geschoven worden. Gevolgd door 18 bruidsmeisjes in een zaal met ruim 600 gasten liepen ze met elkaar richting hun vader. Om te zien wie bij wie hoorden, droegen de bruidsjongens- en dames kleding in de kleur van de verschillende boeketten. Grappig is ook dat hun drie mannen alledrie donker haar hebben.

 

Lees ook: 9 Tekenen dat jullie een volwassen relatie hebben

Bron: Yahoo news

Laatste nieuws

Zie ook