Slecht nieuws voor The Vampire Diaries fans…

Combineer liefde, bovennatuurlijke krachten en knappe mensen met elkaar en je hebt The Vampire Diaries. De serie begint...

Lees ook

Combineer liefde, bovennatuurlijke krachten en knappe mensen met elkaar en je hebt The Vampire Diaries. De serie begint komende herfst alweer aan het zevende seizoen. Tóch stopt hoofdrolspeelster Nina Dobrev, beter bekend als Elena, met haar rol in de razendpopulaire serie. Nina wilde het nieuws graag als eerste naar buiten brengen en deed dat via sociale media.

Afscheidsfeest

“Ik heb net een weekend aan het Laniermeer in Georgia achter de rug met de Vampire Diaries-familie. Ik wil de eerste zijn die meldt dat het niet een gewone vakantie was, maar een afscheidsfeest”, aldus de actrice.

“Ik beloof jullie mijn ervaringen te delen in de komende maand als de seizoensfinale in zicht komt. Ik heb een interview aan SELF Magazine gegeven en kan niet wachten tot jullie dat kunnen lezen.” Tot die tijd is het gissen voor de fans waarom Nina ermee stopt.

Gelukkig is er ook goed nieuws! Hoofdrolspelers Ian Somerhalder en Paul Wesley zullen wél terugkeren en zullen alle vrouwenharten nog een seizoen harder doen kloppen.

Lees ook: Nikki Reed en Ian Somerhalder verloofd

Beeld: Getty & Instagram

 

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook