MTV Movie Awards: Grazia was erbij!

Grazia-journaliste Jill Waas vierde gisteren in LA een filmfeestje op de MTV Movie Awards met Scarlett Johansson, Jennif...

Grazia-journaliste Jill Waas vierde gisteren in LA een filmfeestje op de MTV Movie Awards met Scarlett Johansson, Jennifer Lopez, Bradley Cooper, Zac Efron, Cara Delevingne, Channing Tatum en vele andere grote sterren. Dit waren haar hoogtepunten!

1.Een twerkende Channing Tatum

‘Krijg ik niet eens een klein dansje, niets?’ vroeg Jennifer Lopez toen ze de award voor Best-Scared-As-S*** Performance kreeg van de cast van Magic Mike XXL. Helaas, geen lapdance voor de actrice, wél een twerkende Channing Tatum!

2.De kus van Amy en Amber

Vast onderdeel van de MTV Movie Awards is de Kiss Cam. Waar Kate Mara weigerde om zich te laten zoenen door Jamie Bell, grepen presentatrice Amy Schumer en Amber Rose hun kans voor een passionele filmkus.

3.Chris Hemsworth op zijn knieën

Vijf superhelden die knielen voor de allergrootste action hero. Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Chris Evans en Mark Ruffalo toonden hun respect toen Robert Downey Jr. de Generation Award kreeg.

4.Een huilende Shailene Woodley

Nadat ze iedereen aan het huilen kreeg met The Fault in Our Stars was het nu de beurt aan Shailene Woodley zelf om een potje te janken. De actrice werd de grote winnaar met 4 awards waaronder die voor beste actrice en meest inspirerende talent.

5.Een shirtloze Zac Efron

Hij wint geen Oscars voor zijn acteertalent, maar do we care? No! De abs van Zac Efron verdienen op zichzelf al een oeuvre award! Voor het tweede jaar op rij ging Mister Sixpack naar huis met de prijs voor Best Shirtless Performance.

 

Check de MTV Movie Awards vanavond om 20.00 uur bij MTV.

Beeld: Getty, Youtube

Laatste nieuws