Met deze tips zie je er in de zomer prachtig uit zónder make-up

Het ultieme zomergevoel is mét beachy haar, en zónder make-up op het strand liggen in het zonnetje. Normaal gesproken is...

Lees ook

Het ultieme zomergevoel is mét beachy haar, en zónder make-up op het strand liggen in het zonnetje. Normaal gesproken is het toch altijd een beetje eng om zonder make-up de deur uit te gaan. Maar wanneer de zomervakantie begint, zijn we dit gevoel helemaal kwijt en vinden we het heerlijk om make-uploos rond te lopen. Want met een zongebruind huidje, beachy haar en naturel gezicht missen we de make-up echt niet. Met deze beauty tips & tricks kunnen we er voortaan altijd zo uitzien.

1. Wenkbrauwen
Wanneer je wenkbrauwen perfect in vorm zijn, zorgt dit ervoor dat de sterkste punten in je gezicht eruit springen en daar de focus op ligt.

2. Scrub met suiker
Door regelmatig te scrubben met een crème gemixt met suiker, verwijder je het makkelijkst dode huidcellen. Dit doe je gewoon tijdens het douchen en kost maar 5 minuutjes tijd. Je kunt zelf een scrub maken met suiker of er gewoon eentje kopen.

3. Zelfbruiner
Heb je nog niet genoeg zon gezien? Verruil dan je foundation in voor een zelfbruiner voor je gezicht. Hierdoor krijg je een stralend kleurtje.

4. Vaseline
Om je wimpers er langer, voller en donkerder uit te laten zien zonder mascara, smeer je ze in met een laagje Vaseline.

5. Oogdruppels
Om er wakkerder en stralender uit te zien, gebruik je oogdruppels. Dit handige trucje zorgt ervoor dat je ogen minder rood lijken, waardoor je gezicht in één keer een frisse blik heeft.

6. Moisturizer 
Houd je huid gehydrateerd met een pure moisturizer die lichtreflecterende eigenschappen heeft. Dit is het geheim voor het houden van een vochtige en glowy huid.

7. Primer
Gebruik een zonnebrandcrème en primer in één voor je gezicht. Je huid wordt niet alleen beschermd, maar wordt ook zacht, glad én krijgt een mooie glans. 

8. Witte tanden
Een witte glimlach helpt je gezicht er jonger en stralender uit te laten zien. Je kunt natuurlijk je tanden laten bleken bij de tandarts, maar een blekende tandpasta kan ook al helpen.

Lees ook: 16x Celebs met en zonder make-up

Beeld: Sanoma

Laatste nieuws

Zie ook