’s Werelds meest identieke tweeling: Anna en Lucy

Dezelfde school, vrienden, kleding en zelfs geheimen. Het klinkt zo leuk, een tweelingzus waarmee je alles deelt. Niet t...

Lees ook

Dezelfde school, vrienden, kleding en zelfs geheimen. Het klinkt zo leuk, een tweelingzus waarmee je alles deelt.

Niet te breken

Tweelingen zijn vaak hecht en kunnen in grote mate hetzelfde leven doorlopen. Zo ook Anna en Lucy. Deze Australische tweeling, 28 jaar oud, deelt werkelijk alles met elkaar. Misschien gaan ze zelfs iets te ver.

“World’s most identical twins”

De zusjes delen hetzelfde bed, man én hebben dezelfde cosmetische ingrepen ondergaan. Ze werden uitgenodigd door een Japanse spelshow om te strijden voor de titel “meest identieke tweeling”. De tweeling moest het opnemen tegen andere tweelingen en wonnen alle vragen en opdrachten. Toen zelfs een computer het verschil tussen beiden niet kon herkennen, was het duidelijk: Anna en Lucy zijn de meest identieke tweeling van de wereld.

Eén man

Om nog even terug te komen op die man die ze delen, Anna en Lucy hebben eerder wel verschillende vriendjes gehad. Niet heel verschillend, want de vriendjes waren altijd wel vriendjes van elkaar. Toch bleek dat niet te werken. Voor hun is het delen van één vriendje de perfectie situatie. “We hebben altijd in alles dezelfde smaak gehad, dus het is niet zo gek dat we ook op dezelfde man vallen.”


Lees ook: Drieling trouwt op dezelfde dag en viert één bruiloft

Bron: Daily Mail 

Laatste nieuws

Zie ook