Ophef over kleuter die de #KylieJennerChallenge doet

Gisteren schreven wij nog over de nieuwste hype: de #KylieJennerChallenge. Hierbij proberen honderden meisjes (en jongen...

Gisteren schreven wij nog over de nieuwste hype: de #KylieJennerChallenge. Hierbij proberen honderden meisjes (en jongens) hun lippen op te blazen door lucht uit een shotglaasje of flesje te zuigen. Hierdoor worden ze huge à la Kylie. Vervolgens posten ze kiekjes van hun enorme (en vaak blauwe) lippen op social media. Dit is al behoorlijk shocking, maar één deelneemster van de lip challenge zorgt wel voor heel veel ophef; namelijk een kleuter.

Klein kind

Op foto’s is te zien dat een klein meisje een shotglaasje gebruikt om haar lippen op te blazen. De foto’s zijn op Twitter geplaatst en bleven zeker niet onopgemerkt. De woedende reacties stoomden binnen. “Dit meisje heeft dit vast op aanraden van een volwassene gedaan, belachelijk”, “Wie maakt in hemelsnaam deze foto’s!?” en “Dit is kindermishandeling”, zijn maar een greep uit de vele reacties. De ouders van het meisje hebben nog niet gereageerd.

Lees ook: Shocking: Lippen van vrouw ontploffen tijdens #KylieJennerChallenge

Beeld: Twitter

Laatste nieuws