Thijs Römer en Manon Meijers een setje?

Na alle geruchten bevestigden Katja Schuurmans en Thijs Römer in februari uit elkaar te gaan. Heel medialand stond op z'...

Na alle geruchten bevestigden Katja Schuurmans en Thijs Römer in februari uit elkaar te gaan. Heel medialand stond op z’n kop na de geruchten dat Wendy van Dijk het met de man van Katja deed. Toch lijkt het erop dat niet Wendy, maar haar styliste Manon Meijers er met Thijs vandoor gaat.

Tripje naar New York

Manon, ook wel bekend van het programma De Modepolitie, werd samen met de acteur gespot in een acht uur durende vlucht naar New York, meldt de Telegraaf.  “Ze zaten bij mij in het vliegtuig. Thijs en Manon konden het zo te zien erg goed met elkaar vinden. Sterker; ze zaten aan elkaar te frunniken”, aldus een bron aan Story.

Goede vrienden

Ondanks eventuele nieuwe relaties van Katja en Thijs, kunnen de twee na hun breuk wel met elkaar overweg. Thijs plaatste vandaag een foto op Twitter, omdat zijn dochtertje Sammie, die hij samen met Katja kreeg, vandaag vijf jaar is geworden. Bij de foto schrijft Thijs: “Ontbijten met een ijsje… Dan ben je wel écht jarig! Sammie vijf!”

Beeld: Hollandse-Hoogte

Bron: Telegraaf 

 

 

Laatste nieuws