Steph over … Kingsday

Stephanie Brandes is chef health, beauty en lifestyle bij Grazia. Elke week onthult ze haar beautygeheimen en make-up mu...

Lees ook

Stephanie Brandes is chef health, beauty en lifestyle bij Grazia. Elke week onthult ze haar beautygeheimen en make-up musthaves vanuit Grazia HQ.

Het weersvooruitzicht al gezien voor aanstaande maandag? Om te jánken. Maar goed, er is verder geen haar op ons hoofd die eraan denkt om binnen te blijven die dag, dus deal with it. Paraplu thuis (gedoe), poncho aan (toch droog). Er is alleen één dingetje: hoe blijf je er een beetje pittig bij lopen de hele dag? Ik ben een voorstander van jezelf voor lul zetten (vlaggetjes, oranje plukken, rood-wit-blauwe nagels, vooral doen), maar een plensbui en uitgelopen wangetjes hebben iets triests.

Tijd voor nieuwe inspiratie, zodat we mee doen met de oranjegekte, er knap bijlopen als het met bakken uit de hemel valt én bekeuring-vrij door mogen lopen als de fashion police toevallig voorbij sjeest. Wat blijkt? De make-uptrends uit de spring/summer 2015 fashionshows waren een en al orange proof. Mijn lievelings: Emilia Wickstead. Een opzettelijke wetlook, een oranje creamshadow en veel glans en highlights, zodat een druppel hier en daar helemaal niets meer uitmaakt.

 

 

Laatste nieuws

Zie ook