Memphis Depay: de meest begeerde vrijgezel van Nederland

Vrouwelijk Nederland opgelet: dit wordt de nieuwe meest begeerde vrijgezel van Nederland. Gisteren kwam het nieuws naarb...

Lees ook

Vrouwelijk Nederland opgelet: dit wordt de nieuwe meest begeerde vrijgezel van Nederland. Gisteren kwam het nieuws naarbuiten dat Memphis Depay voor een recordbedrag van 32 miljoen euro is verkocht aan voetbalclub Manchester United. Tijd om deze sexy voetballer eens onder de loep te nemen. Want, wat maakt deze getatoeëerde stoere sporter nu eigenlijk zo… likeable?

1. Alleen maar vrouwen in huis
De man kan voetballen. Dat zonder meer. En hij ziet eruit om op te eten. Maar het echte geheim achter deze PSV’er? Hij groeide op in een huis met alleen maar vrouwen. De ouders van Memphis gingen toen hij vier jaar oud was uit elkaar en zijn moeder voedde hem alleen op. Hij gaf haar als bedankje afgelopen jaar een Mercedes cadeau en zette op Facebook:

“Je werkt tot ’s avonds laat alleen maar om alles draaiende te houden. Mama gaf me wielen zodat ik mijn fiets kon houden en je hebt nooit een man boven me gesteld. Ik hou daarom van je, mama. Ik hoop dat ik je trots maak.”

2. Zelfs opa en oma doen mee
Je hebt het misschien wel gezien: het vingertje richting de hemel als Memphis scoort. Zijn opa overleed in 2009 en dit is zijn manier om zijn grote held te eren. Memphis: “Als ik scoor, doe ik dat voor hem.” Zijn oma kijkt nog naar iedere wedstrijd en kan niet trotser zijn op haar kleinzoon. Tegen Omroep West zei ze: “Het is heel bijzonder dat je kleinzoon dit presteert. We zijn hier allemaal heel blij mee.”

3. Die spieren!
Na elke wedstrijd trekt Memphis zijn shirt uit en kunnen we genieten van de man in al zijn volle glorie. Abs, biceps en alles. We hopen dat hij dit speciaal doet voor de dames. Gewoon, zodat voetbal ook leuker wordt voor ons. Attent hè, die lieve Memphis.

4. Man en hond = gouden match
We moeten de vrouw nog ontmoeten die niet smelt van een man met een hond. De chowchow van Memphis is meer leeuw dan hond, maar Simba is zijn beste vriend. Awww.

5. Gek op selfies
Alweer zo attent: hij vergast ons dagelijks op selfies en een inkijkje in zijn drukke leven via zijn Instagram-account @memphisdepay. Backstage voetbalkiekjes, chique evenementen en schattige foto’s met zijn familie – we zien het allemaal voorbijkomen.

Op zijn borst staat ‘dreamchaser’ getattoeëerd maar wat ons betreft is Memphis Depay een dream catch. Waar kunnen we tekenen om zijn voetbalvrouw te worden?

Lees ook: Smoelenboek: onze Nederlandse voetbalhelden tijdens het WK!

Beeld: Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook