Win! 5x Remington Curl Revolution stijltang

Oké, ho, stop, wacht! Een stijltang die automatisch roteert waardoor je nooit meer staat te klungelen voor de spiegel?!...

Oké, ho, stop, wacht! Een stijltang die automatisch roteert waardoor je nooit meer staat te klungelen voor de spiegel?! Dit is de heilige graal voor beauty addicts.

De Remington Curl Revolution is dé oplossing voor vrouwen die niet handig zijn met een stijltang, maar wel mooie, gladde krullen willen. Deze beauty doet het werk voor je… Je haar krult zich automatisch om het draaiende apparaat. De stijltang roteert in verschillende richtingen: dezelfde richting voor uniforme krullen of verschillende richtingen op voor een meer natuurlijke look. Je moet het zien om het te geloven. Bekijk de tutorial video hierboven.

Maar er is meer…

Deze stijltang heeft verder ook een digitale temperatuurdisplay, vijf warmte-instellingen, een temperatuurboost voor dikker haar of grotere delen en een functieknop voor het vastzetten van de temperatuur. En ja, hij denkt mee bij stressvolle ochtenden: in 15 seconden is-ie klaar voor gebruik.

En jij kunt ‘m winnen!

Grazia mag namelijk 5 Remington Curl Revolution stijltangen weggeven. Driewerf hoera! Wil jij kans maken op dit superhandige apparaat, klik dan HIER. Succes!

Deze actie loopt tot en met donderdag 14 mei 2015. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Mocht Grazia niet binnen 2 maanden na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

 

Laatste nieuws