Hét geheim voor minder rimpels

Uit onderzoek van NIVEA blijkt dat lachen ervoor zorgt dat je er jonger uitziet. Daarom vroeg NIVEA in bovenstaand filmp...

Uit onderzoek van NIVEA blijkt dat lachen ervoor zorgt dat je er jonger uitziet. Daarom vroeg NIVEA in bovenstaand filmpje aan zeven bloggers, waaronder Rose van stoerevrouwensporten.nl: “Waar word jij blij van?”. Hierover hoefde Rose niet lang na te denken: sprinten op de atletiekbaan.

“Ik ben hard aan het trainen voor de sprint”, vertelt Rose. “Tussen de ‘Sport Billy’s’ van 18 wil ik laten zien dat je ook kunt leren sprinten als je al wat ouder bent. Clubkampioen zal ik niet worden, maar het geeft me een enorme kick.” Waarom Rose graag lacht? “Ik vind het belangrijk om dingen te doen waar ik blij van word. Die vreugde kan ik ook weer
doorgeven aan anderen.”

Hét geheim

Het geheim voor minder rimpels is dan ook: lach en gebruik NIVEA Q10plus. NIVEA vroeg 2.000 mensen om de leeftijd te schatten van twaalf vrouwen die ieder drie verschillende emoties uitbeeldden: blij, neutraal en verdrietig. En wat blijkt? Een lach op je gezicht zorgt ervoor dat je er twee jaar jonger uitzietMeer weten? Klik HIER.

Win, win, win!

Maar: wat maakt jou aan het lachen? Speciaal voor de Grazia-lezeressen geeft NIVEA 5x een mooi NIVEA Q10plus prijzenpakket weg t.w.v. €66. Meedoen? Vul HIER het winformulier in, laat onder de oplossing weten wat een lach op jouw gezicht tovert en maak kans!

 

Laatste nieuws